Agu fietsschoenen

Nederlandse trots

AGU fietsschoenen zijn van een hoge en degelijke kwaliteit van Nederlandse bodem. Wat veel mensen niet weten is dat AGU oorspronkelijk staat voor Alkmaarse Groothandels Unie. Het bedrijf is in 1966 opgericht door Jako van den Krommer. Met in totaal 14 medewerkers werden voornamelijk onderdelen van fietsen en bromfietsen verhandeld. Door de jaren heen weet het bedrijf zich in het vizier van de sportwereld en die van de consument te spelen door met vernieuwende producten op de markt te komen zoals een regenpak waarvoor zij in 1976 onderscheiden zijn. Even later werd fietskleding aan het assortiment toegevoegd en kreeg de onderneming op de tweewieler RAI veel aandacht.

Breed assortiment kwaliteit accessoires voor op de fiets

In de jaren tachtig dendert AGU flink door met het sponsoren van onder meer bekende wielrenners en het verder door ontwikkelen van regenkleding. Dankzij de sponsoring in de wielerwereld raakt AGU in Nederland bekend en geliefd bij wielersport minnend Nederland. Het bedrijf start met de verkoop van onder meer fietshandschoenen, helmen en wieren kleding. Hier blijft AGU in doorgaan en komt op den duur ook met zeer stevige fietstassen op de markt. AGU is uitgegroeid tot een bedrijf dat hoge kwaliteit producten voor op de fiets ontwikkelt en verkoopt. De AGU fietsschoenen worden een belangrijk onderdeel van het totale assortiment.

Professionele fietsschoenen

AGU fiets schoenen zijn er in een aantal verschillende modellen, voor de racefiets en voor de mountainbike. Zoals we van AGU mogen verwachten zijn de AGU fietsschoenen gemaakt van degelijke materialen die voldoen aan de hoge eisen die de Nederlandse en Belgische wielrenner aan de schoenen stelt. De schoenenmoeten comfortabel zitten en het harde werk kunnen blijven doen zonder aan kwaliteit in te boeten. AGU fietsschoenen slaagt op alle fronten aan die gestelde eisen. De prijzen van de hoge kwaliteit schoenen liggen op hetzelfde niveau als die van de concurrenten.