Giro fietsschoenen

Voldoet aan de hoogste eisen van fietsers

Giro fietsschoenen mogen je dan misschien Italiaans in de oren klinken, het merk is afkomstig uit California, Verenigde Staten. Daar is Giro in 1985 ontstaan, in Santa Cruz om precies te zijn. Giro staat er om bekend vooral strakke designs op de markt te brengen. De Giro fietsschoenen worden bij elke nieuwe release weer verbeterd en voorzien van de meest innovatie materialen. Het doel van Giro fietsschoenen is om de fietser het gevoel te geven dat die helemaal geen schoenen aan zijn voeten heeft. Maar het moet wel voldoen aan de wensen en eisen van de fietser, en dat doen de Giro fietsschoen absoluut.

Optimale balans tussen prestatie en comfort

De prijs van Giro fiets schoen zitten een beetje tussen de andere grote merken in. Je hoeft dan ook niet te selecteren op prijs want dan krijg je naar alle waarschijnlijkheid ook alle merken in je selectie. Giro houdt het graag simpel en adverteert daar dan ook mee voor de verschillende modellen die zij in het assortiment hebben. Strak, schoon, en een moderne style. Je zou bijna vergeten dat het een Amerikaans merk is en dus geen Italiaans design. Het zou zomaar kunnen. Giro heeft de ultieme balans kunnen vinden in een optimale sportprestatie en comfort, dat merk je aan het voetbed.

Anti microbieel EVA voetbed

Fietsen alsof je niets aan je voeten hebt, dat klinkt vreemd want je wilt juist dat je voet zo comfortabel in de straps van je pedaal ligt. De Giro fietsschoenen zijn aan de buitenzijde dermate door ontwikkeld en aan de binnenzijde dusdanig van comfort voorzien, dat het bijna onmogelijk lijkt dat je hier met een originele fietsschoen van doen hebt. Dankzij een anti microbieel EVA voetbed blijft het comfort voor lange tijd en zijn de Giro fietsschoenen daardoor uitermate geschikt voor lange toertochten of wedstrijden. De buitenzijde is in veel gevallen gemaakt van een ademend synthetisch microvezel.