Northwave fietsschoenen

Italiaans design van hoge kwaliteit

Voor elke fiets een andere schoen. Northwave fietsschoenen blinken uit in subtiliteit en aandacht voor het allerkleinste detail. De Italiaanse fabrikant besteed veel tijd en geld in onderzoek en ontwikkeling om er voor te zorgen dat de producten die zij aan hun klanten aanbieden in elk opzicht perfect is en voldoet aan de hoogste verwachtingen en eisen. Daarnaast wordt er onnoemelijk veel aandacht aan het uiterlijk besteed, iets wat vanzelfsprekend is als je beseft dat het een Italiaans merk is. Northwave fietsschoenen zijn duurzaam vervaardigd en meten zich met de absolute wereldtop in het segment fietsschoenen.

Voor elke tak van fietssport een eigen schoenen lijn

De mountainbiker heeft andere fietsschoenen nodig dan de wielrenner. Net als dat ze ieder een eigen soort fiets nodig hebben. Dat geldt tevens voor triatlon atleten, en veldrijders. Northwave heeft voor elke tak van fietssport een complete lijn aan modellen in het assortiment die stuk voor stuk bijzonder fraai zijn ontworpen en uitgevoerd. Je kunt Northwave fietsschoenen kopen in een rijke reeks aan kleuren. De materialen die worden gebruikt voor het vervaardigen van de schoenen passen bij de sport en de wensen en eisen die daar bij komen kijken.

Outfits en fietsschoenen die matchen

Northwave sportschoenen staan niet altijd op zichzelf maar worden in veel gevallen ontworpen voor een speciale uitgave, of lijn. Hierdoor is het mogelijk complete outfits samen te stellen die in alle opzichten op elkaar zijn afgestemd. Zo zullen de helmen, handschoenen, broeken en shirts in veel gevallen exact passen bij de Northwave fietsschoenen. De prijs van de fietsschoenen van Northwave ligt in de bovenste regionen, net als de kwaliteit die je van dit merk mag verwachten. Maar het is goed mogelijk dat je tegen een scherpe aanbieding aanloopt en net iets minder kwijt bent.