Sidi fietsschoenen

Perfecte harmonie van comfort en prestatie

Voor wielrennen is het van belang dat je correct schoeisel aan je voeten draagt om geen energie te verliezen maar te kunnen zorgen dat elke beweging met het pedaal zonder enige moeite wordt omgezet naar voorwaartse kracht. Sidi fiets schoenen zijn hiervoor ontworpen en het merk wordt door de internationale fietswereld gezien als vooraanstaand en zeer degelijk. Het is dan ook niet zo verwonderlijk dat ook de Nederlandse en Belgische hobby wielrenners vaak de voorkeur geven aan Sidi fietsschoenen. Het is vooral het comfort in combinatie met de prestatie van de schoenen die zo wordt geprezen.

IJzersterk lichtgewicht carbon in de kern

De zool van fietsschoenen is een belangrijk aandachtspunt bij het ontwerpen en bij het vervaardigen. Dit is dan ook het aspect waarop continue wordt door ontwikkeld en verbetert, zover dat nog mogelijk is. Sidi fietsschoenen hebben een kern van carbon die er voor zorgt dat de schoen supersterk is zonder daarbij enig merkbaar gewicht te hebben. Carbon is namelijk heel licht. Met de bijzonder krachtige eigenschappen kon Sidi een serie aan fietsschoenen ontwerpen die in veel kleuren en modellen verkrijgbaar zijn. Sidi fietsschoenen zijn er voor kinderen, dames en heren.

Speciale dameslijn

Voor dames heeft Sidi de fietsschoenen iets anders ontworpen. Dat is nodig om dat vrouwelijk wielrenners andere eisen stellen aan het comfort en de prestatie van de schoenen. Het is dan ook van belang dat dames alleen schoenen kopen uit de dames lijn van Sidi fietsschoenen. De meest gangbare damesmaten zijn verkrijgbaar in een serie van verschillende kleurstellingen. Het is ook mogelijk om uniseks Sidi fietsschoenen te koppen. Omdat de kwaliteit van Sidi fietsschoenen zo hoog ligt is de prijs er ook naar, die ligt net even hoger dan veel concurrenten. Afhankelijk van de eisen en hoe vaak je fietst kun je kiezen wat voor jou de beste keuze is.